Volledig scherm
© Avrotros

Recordaantal kijkers voor kakelverse Moltalk

mollenkoortsFans van Wie is de Mol? kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. De kick-off van het programma in een speciale Moltalk trok gisteren op NPO 3 een recordaantal kijkers. Naar de show met Margriet van der Linden en Chris Zegers keken 785.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Sinds 2017 wordt er voorafgaand aan het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen een kick-off uitgezonden. In het eerste jaar trok deze 389.000 kijkers, vorig jaar waren het er 433.000.

Naast vooruitkijken naar het negentiende seizoen, speelden oud-kandidaten een quiz met vragen over gebeurtenissen uit eerdere WIDM-seizoenen. Zaterdag is de eerste reguliere uitzending op NPO 1, met Rik van de Westelaken vanuit Colombia als de ‘nieuwe Art'. Daarna wordt er weer nagepraat in Moltalk

Het NOS Journaal van 20.00 uur was gisteren met ruim 2,2 miljoen kijkers het best bekeken programma. Op primetime waren de NPO-programma's Tussen Kunst en Kitsch (1,45 miljoen), De Slimste Mens (1,38 miljoen) en DWDD University (1,15 miljoen) de kijkcijfertoppers.

Volledig scherm
© Avrotros

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.