Volledig scherm
© Avrotros

Recordaantal kijkers voor kakelverse Moltalk

mollenkoortsFans van Wie is de Mol? kijken reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. De kick-off van het programma in een speciale Moltalk trok gisteren op NPO 3 een recordaantal kijkers. Naar de show met Margriet van der Linden en Chris Zegers keken 785.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Sinds 2017 wordt er voorafgaand aan het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen een kick-off uitgezonden. In het eerste jaar trok deze 389.000 kijkers, vorig jaar waren het er 433.000.

Naast vooruitkijken naar het negentiende seizoen, speelden oud-kandidaten een quiz met vragen over gebeurtenissen uit eerdere WIDM-seizoenen. Zaterdag is de eerste reguliere uitzending op NPO 1, met Rik van de Westelaken vanuit Colombia als de ‘nieuwe Art'. Daarna wordt er weer nagepraat in Moltalk

Het NOS Journaal van 20.00 uur was gisteren met ruim 2,2 miljoen kijkers het best bekeken programma. Op primetime waren de NPO-programma's Tussen Kunst en Kitsch (1,45 miljoen), De Slimste Mens (1,38 miljoen) en DWDD University (1,15 miljoen) de kijkcijfertoppers.

Volledig scherm
© Avrotros

Nog heeeel even wachten... 😜 #widm #wieisdemol @wieisdemol.avrotros

Een foto die is geplaatst door null (@rik_van_de_westelaken) op

Bekijk hieronder de trailer van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?