Zou de Mol een joker in zijn onderbroek verstoppen?

Gudo graaftHet grote graven is weer begonnen! Molloot Gudo Tienhooven deelt elk weekend zijn bevindingen over Wie is de Mol?. Hij praat je bij over complotten, vreemde acties en de laatste theorieën.

Werd vorige week nog een sloot geld verdiend, zaterdag moest de groep een deel van dat bedrag doodleuk weer inleveren. Aan wie dat precies lag? Aflevering 6 van Wie is de Mol? maakte het de puzzelende tv-kijker niet bepaald makkelijker.

Gudo graaft in zijn wekelijkse video verder naar de identiteit van de Mol en doet weer enkele opvallende ontdekkingen. Iemand die eerder hoog op zijn verdachtenlijstje stond, moet hij misschien dan tóch wegstrepen.

Duik hier in ons Mollendossier.

Volledig scherm
Gudo Graaft. © Videostill
  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.