'Ik geloof eigenlijk nog steeds niet dat Stine de Mol níet is'

MolpanelNa weken speuren, gissen en vergissen weten we over vijf dagen wie De Mol is. Vijf oud-deelnemers aan Wie is de Mol? gingen als Molpanel op onze website wekelijks in debat. Vandaag beschrijven ze het seizoen in vijf thema’s.

Quote

Stine was mijn hoofdmol

Imanuelle Grives

De kandidaten
Imanuelle Grives (kandidate in 2017): ,,In het begin was het niet echt een groep, maar dat kan een bewuste tactiek zijn geweest. Een kandidaat die iedereen aardig vindt, speelt het spel minder hard. Daarom wilde ook niemand Ron Boszhard terug hebben in de tweede aflevering, omdat ze geen band met hem hadden.

,,Over Ron gesproken, hij was een legendarische kandidaat. Hij was hoofdverdachte, maar ging er meteen uit. Hij leek terug te keren, maar de groep liet dat niet toe. Toch heb ik nog drie afleveringen zitten denken: komt-ie alsnog terug?

,,Stine speelde een bijzondere rol. Zij was mijn hoofdmol en ik geloof eigenlijk nog steeds niet dat Stine de Mol níet is.

,,Als ik met een kandidaat een avondje in het cafe zou willen zitten, dan met Olcay. Zij is mijn wensmol. Als ze De Mol is, dan heeft ze iedereen goed beet gehad. Dat zou ook veel zeggen over haar kwaliteiten als zakenvrouw, hoe je je doel bereikt.’’

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
31998 stemmen