Corrie Paul-Stolk was altijd vrolijk en optimistisch gestemd. Toen ze in maart vorig jaar 100 werd kreeg ze een brief van de koning.
Volledig scherm
PREMIUM
Corrie Paul-Stolk was altijd vrolijk en optimistisch gestemd. Toen ze in maart vorig jaar 100 werd kreeg ze een brief van de koning. © Privé

Corrie (100) was tot haar laatste dag vrolijk en opgewekt. ‘Zo'n oma gun ik iedereen’

Van wieg tot grafDe zonsondergang, landende vliegtuigen, een simpel praatje: voor Corrie Paul-Stolk had elke dag een gouden randje. Zelfs tijdens de coronacrisis bleef de Rotterdamse opgewekt en vrolijk. Op 21 december overleed ze op de prachtige leeftijd van 100 jaar en negen maanden.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart
 2. Samenvatting | Almere City FC - Excelsior
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Almere City FC - Excelsior

  6 maart

Rotterdam