Altijd was Loe van der Hoeven (92) in de weer voor zijn club. Hij had zijn hart, tot aan de laatste dag van zijn leven, aan Feyenoord verpand.
Volledig scherm
PREMIUM
Altijd was Loe van der Hoeven (92) in de weer voor zijn club. Hij had zijn hart, tot aan de laatste dag van zijn leven, aan Feyenoord verpand. © Privéfoto

Van jongs af aan leed oer-Feyenoorder Loe (92) aan één virus: alles draaide in zijn leven om voetbal

Van wieg tot grafVan trainer tot scout: Loe van der Hoeven was zijn hele leven verbonden aan Feyenoord. Een paar weken voor zijn dood zorgde hij nog dat de fanmail bij spelers in het buitenland terecht kwam. Op 22 december overleed de oer-Feyenoorder op 92-jarige leeftijd.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

 1. Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'
  Play

  Goed gevoel Feyenoord: 'Maar het is nog niet genoeg'

 2. Samenvatting | Feyenoord - VVV-Venlo
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - VVV-Venlo

  6 maart

Rotterdam