Volledig scherm
PREMIUM
Mark Bikker en Thijs van der Wal willen niet meer weg uit het pand. ,, Je kunt er helemaal je eigen gang in gaan, omdat het zo groot is.’’ © Cor de Kock

De woonkamer van Mark en Thijs is dankzij VT Wonen compleet vernieuwd

WONENHet huis aan de Noordzijde in Noordeloos waarin de betovergrootvader van Mark Bikker ooit kwam wonen, is nu een eigentijdse woning met een vette knipoog naar vroeger.

Een grote bank, een imposant rozenschilderij, stoeltjes van velours: het moderne interieur van de woonkamer van Mark Bikker en Thijs van der Wal ademt een en al 2019. In het najaar deed het stel mee aan het televisieprogramma VT Wonen - Weer verliefd op je huis en sindsdien leven ze in een compleet vernieuwde woonkamer.

Rivierenland

Poll

Qbuzz wil reizigers laten betalen voor het meenemen van de fiets in de spits op de MerwedeLingelijn

  • Ja, goed idee (27%)
  • Nee, niet doen (73%)
2208 stemmen