Mieke van Heteren, hoogzwanger van haar derde kindje, houdt van het combineren van oude en nieuwe elementen, zoals de oude kachel en de moderne eethoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Mieke van Heteren, hoogzwanger van haar derde kindje, houdt van het combineren van oude en nieuwe elementen, zoals de oude kachel en de moderne eethoek. © Victor van Breukelen

Mieke kocht het huis tegenover haar ouders:
‘Nu helpen ze ons, hopelijk wij hén in de toekomst’

Binnenkijken bijZe woonde prima in haar nieuwbouwwoning in Sliedrecht, maar toen Mieke van Heteren (32) hoorde dat de oude dijkwoning aan de Baanhoek te koop zou komen, kwam een verhuizing ineens op tafel. Wonen in het idyllische huis waar ze als kind altijd op uitkeek, een paar stappen verwijderd van haar ouders, dat was dé droom.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”