Marco en Miranda hebben het afgelopen jaar hun woonkamer gerestyled. ,,Het is allemaal een beetje begonnen toen we tegen dit prachtige vloerkleed bij Bluebirds aanliepen."
Volledig scherm
PREMIUM
Marco en Miranda hebben het afgelopen jaar hun woonkamer gerestyled. ,,Het is allemaal een beetje begonnen toen we tegen dit prachtige vloerkleed bij Bluebirds aanliepen." © Victor van Breukelen

Miranda en Marco wonen in een sprookjesachtig hofje: ‘Zelfs veel Dordtenaren weten niet dat dit hier zit’

Verscholen achter de grote panden aan de drukke Vrieseweg vind je het sprookjesachtige Vriesepoortshof, waar Miranda Groenendijk (40) al tien jaar woont. Samen met haar partner Marco Rochette (47) heeft ze het kleine pandje het afgelopen jaar omgetoverd tot een harmonieus geheel van hun stijlen en spullen.

 1. Melissa deelt haar interieur met tienduizenden volgers: ‘Achter de lens is het gewoon een troep’
  PREMIUM
  Wonen

  Melissa deelt haar interieur met tienduizen­den volgers: ‘Achter de lens is het gewoon een troep’

  Toen ze drie jaar geleden een klushuis kocht in Leerdam samen met haar man Tom, had Melissa Kant er nog geen idee van dat ze het in zich had. Tegenwoordig is ze fulltime bezig met het stylen van haar woning en deelt ze dit op Instagram met bijna vijfenvijftigduizend volgers. ,,In het begin als je het aantal volgers ziet oplopen, raak je er wel een beetje verslaafd aan.”

In samenwerking met indebuurt Dordrecht

 1. Russen massaal de straat op voor vrijlating Navalny
  Play

  Russen massaal de straat op voor vrijlating Navalny

 2. Noodbevel in Rotterdam na rellen en plunderingen
  Play

  Noodbevel in Rotterdam na rellen en plunderin­gen

Dordrecht