Karin Sluijs, op de achtergrond in het midden op de foto met grijze jas. Foto genomen in 1978 in Enkhuizen tijdens een fietstocht met vier vriendinnen naar de Sneekweek. Op de voorgrond, Karin in 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Karin Sluijs, op de achtergrond in het midden op de foto met grijze jas. Foto genomen in 1978 in Enkhuizen tijdens een fietstocht met vier vriendinnen naar de Sneekweek. Op de voorgrond, Karin in 2020. © Marnix Schmidt

Als 18-jarige ging Karin op de fiets naar de Sneekweek, haar 18-jarige zoon maakte juist een einde aan zijn leven

In deze serie vertellen lezers over de zomer die in hun geheugen gegrift staat. Karin Sluijs beleefde als 18-jarige een stralende zomer in 1978. Op dezelfde leeftijd maakte haar zoon Bram in 2010 een einde aan zijn leven.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”

In samenwerking met indebuurt Woerden