Bij Nel en Leo van der Lans aan de Tuinbouwweg uit Waddinxveen hangt de Feyenoord-vlag het hele jaar in de top van hun vlaggenmast. De rode en witte begonia’s, in de vorm van een F, zijn nog net zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Nel en Leo van der Lans aan de Tuinbouwweg uit Waddinxveen hangt de Feyenoord-vlag het hele jaar in de top van hun vlaggenmast. De rode en witte begonia’s, in de vorm van een F, zijn nog net zichtbaar. © Pim Mul

Bij Leo en Nel hangt de Feyenoord-vlag uit en een foto van de Kuip boven het bed

In deze rubriek vertellen inwoners van het Groene Hart waarvoor zij de vlag uit steken. Wat doet hun hart sneller kloppen? Vandaag: doorgewinterde Feyenoord-fans Nel en Leo van der Lans uit Waddinxveen. In hun rood-witte voortuin aan de Tuinbouwweg wapperen het hele jaar vlaggen van de Rotterdamse topclub. ,,Ik ben soms al een week voor een wedstrijd nerveus.”

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”

In samenwerking met indebuurt Gouda