Bezoekers Marion van den Eijnden, Marike van IJssel, Saskia Beentjes en Thera Rooth (v.l.n.r., zittend aan tafel) genieten van een borrelpicknick op de Proeftuin van Holland. Ze eten hapjes en drankjes uit de borreltas van Proeftuin-uitbaatster Desiree Niesing (m).
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers Marion van den Eijnden, Marike van IJssel, Saskia Beentjes en Thera Rooth (v.l.n.r., zittend aan tafel) genieten van een borrelpicknick op de Proeftuin van Holland. Ze eten hapjes en drankjes uit de borreltas van Proeftuin-uitbaatster Desiree Niesing (m). © Pim Mul

Deze vijf tips zorgen voor een onvergetelijke picknick in het Groene Hart

eropuitDe thuisvakantie is populair. We gaan op staycation, maar willen af en toe wel verder kijken dan de eigen achtertuin. Dan is picknicken helemaal hot. Vijf tips voor een ultieme Groene Hart-picknickervaring.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”

In samenwerking met indebuurt Gouda