Fietskoerier Marc Veldkamp brengt pakketten rond met de bakfiets maar krijgt soms van klanten als dank iets toegestopt. ,,De waardering is ontzettend fijn.”
Volledig scherm
PREMIUM
Fietskoerier Marc Veldkamp brengt pakketten rond met de bakfiets maar krijgt soms van klanten als dank iets toegestopt. ,,De waardering is ontzettend fijn.” © Peter Franken

Fietskoerier Marc (33) heeft beenspieren waar je u tegen zegt: ‘Ik fietste 10.000 keer de Albert Schweitzerbrug op’

Nu mensen meer en meer via internet bestellen, verschijnen ze steeds vaker in het straatbeeld: bezorgers. In deze serie geeft Ryan Poll acht bezorgers in het Groene Hart een gezicht. Vandaag: Marc Veldkamp (33), bezorger bij Bike Koerier Alphen.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”