Jeroen den Otter en Joeri Fredriks (r) hopen tegen het einde van het jaar de eerste surfers te kunnen verwelkomen bij SurfPoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen den Otter en Joeri Fredriks (r) hopen tegen het einde van het jaar de eerste surfers te kunnen verwelkomen bij SurfPoel. © Den Haag Fresh Bridge

Surfer kan straks zijn hart ophalen in de Binckhorst

ZomerstopIn deze vakantieperiode schrijven Till Behne en Nicolette van der Werff over de zomer in onze regio, waarin gewerkt, geluierd en genoten wordt.

Bij het golfsurfen ben je sterk afhankelijk van de omstandigheden. Het weer, het water en vooral natuurlijk de golven. Wat nu als je kon surfen onder constant ideale omstandigheden? Dat kan! Straks, op een niet geheel voor de hand liggende locatie. Namelijk in de voormalige Reparco-hal aan de Saturnusstraat op de Binckhorst. Vanaf september wordt daar hard gewerkt aan de SurfPoel, een zogeheten wavepool waar je op kunstmatige, en dus perfecte, golven kan surfen. Tegen het einde van het jaar hopen Jeroen den Otter en Joeri Fredriks van 24/7 Waves, het bedrijf achter SurfPoel, de eerste surfers te kunnen verwelkomen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag