Volledig scherm
Navarone in actie tijdens The Voice of Holland. © RTL the Voice of Holland

Navarone, Rondé en ‘een bossie rooie rozen’ op derde dag van Zomerfeesten in Gorinchem

De Zomerfeesten in Gorinchem staan vanavond voor de derde dag. Het programma op de Groenmarkt en Varkenmarkt bestaat voornamelijk uit optredens van bands.

De twee bands moeten vanavond zorgen voor de sfeer op de Groenmarkt. Tussen de Zomerfeest Playlist door treedt eerst de rockband Navarone op. De vijf mannen eindigden afgelopen seizoen van The Voice of Holland als tweede. Ook de band Rondé bestijgt het podium.

Powerband Wir sind SPITZE! opent de avond op de Varkenmarkt. De band maakt een mix van volsmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits en levert een interactieve show. Na de band treedt zanger Alex op. Zijn meest bekende hit is Een Bossie Rooie Rozen, rond de eeuwwisseling een grijsgedraaid nummer in kroegen. Ook met nummers als Een festival van Liefde vergaarde hij nationale bekendheid.

Het verhaal gaat onder de timetable verder.

Volledig scherm
Timetable van het Zomerfeest op de Groenmarkt in Gorinchem. © Zomerfeest Groenmarkt Gorinchem

Werkzaamheden

Tijdens de Zomerfeesten wordt er gewerkt aan de MerwedeLingelijn. Daardoor rijden er heel de week geen treinen tussen Dordrecht en Sliedrecht. Qbuzz adviseert de bezoekers van de feestweek om met eigen vervoer te komen of vanaf station Sliedrecht naar Gorinchem te reizen. Qbuzz zet vervangende bussen in tussen de Merwestad en het Baggerdorp.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!