Volledig scherm
Jody Bernal komt vanavond naar Gorinchem. © ANP Kippa

Que sí que no op de Varkenmarkt, Jody Bernal komt naar de Zomerfeesten

Que sí que no. Grote kans dat de Spaanstalige klassieker van Jody Bernal vanavond over de Varkenmarkt in Gorinchem zal galmen.

De zanger met Colombiaanse roots scoorde in 2000 een monsterhit met Que sí que no. Twee jaar had Bernal opnieuw succes met een Spaanstalig liedje: La Colegiala. De zanger zal vanavond achter de draaitafel staan als dj en tussendoor zijn hits in de mix gooien.

Na Jody Bernal is het tijd voor de Jukebox Show op de Varkenmarkt. Het publiek bepaalt welke muziek DJ Tony Casanova draait.

Op de Groenmarkt is het vanavond de beurt aan Tunebased, MC Mitch Crown, Tim van Werd, Kill the Buzz en John Christian, verschillende DJ-acts die hun beats over het plein laten klinken.

Het verhaal gaat onder de timetable verder.

Volledig scherm
Timetable van het Zomerfeest op de Groenmarkt in Gorinchem. © Zomerfeest Groenmarkt Gorinchem

Werkzaamheden

Tijdens de Zomerfeesten wordt er gewerkt aan de MerwedeLingelijn. Daardoor rijden er heel de week geen treinen tussen Dordrecht en Sliedrecht. Qbuzz adviseert de bezoekers van de feestweek om met eigen vervoer te komen of vanaf station Sliedrecht naar Gorinchem te reizen. Qbuzz zet vervangende bussen in.

Daarnaast rijden er tot en met aanstaande maandag geen treinen op het traject tussen Leerdam en Geldermalsen. Ook daar zijn werkzaamheden gepland.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!