Volledig scherm
Peter den Dekker en Esther Kuijpers. © Laura van Horik

Peter en Esther ontmoetten elkaar op een christelijke conferentie

ZOMERLIEFDEPeter den Dekker (21) uit Gorinchem en Esther Kuijpers (23) uit Zetten waren twee maanden terug allebei vrijwilliger op een christelijke conferentie in Veenendaal.

Peter ontfermde zich over de techniek en Esther had de leiding over een groep kinderen. ,,We liepen elkaar letterlijk tegen het lijf. Kort daarna begonnen we een gesprek en dat was meteen heel gezellig”, zegt Peter. Esther vult aan: ,,We zochten na die ontmoeting contact met elkaar en zo is het verder gegroeid.”

De twee zien elkaar zo’n twee keer per week. Het liefst elke keer in een andere stad, want telkens dezelfde plek vinden ze maar saai. Onlangs gingen ze naar Rhenen, nu zijn ze in Gorinchem en de volgende keer staat Ede op het programma. Hoewel de steden wisselen, blijft éénonderdeel van hun ontmoetingen hetzelfde: ijs eten. ,,We eten altijd ijs als we elkaar zien. Dat is een soort gezamenlijke hobby van ons geworden”, zegt Esther lachend.

Maar hoe het nu precies met hun prille liefde staat? Dat durven ze niet goed te zeggen. ,,We hebben nog geen officiële relatie, maar we weten wel dat we gevoelens hebben voor elkaar”, zegt Peter, terwijl hij haar even aankijkt. Esther slaat hem op zijn been en kijkt lachend weg. Ze zegt: ,,We laten het allemaal lekker op ons afkomen.”

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in!

poll

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

  • Een goed idee! Zo komen er tenminste mensen op af (7%)
  • Prima, je moet toch reclame kunnen maken (12%)
  • Slecht, 35 meter is veel te hoog (10%)
  • Erg slecht plan, het leidt alleen maar af (72%)
1517 stemmen