Volledig scherm
Arry en José van Dijk. © Laura van Horik

Uitsmijter Arry bleef volhouden en won het hart van José

ZOMERLIEFDEArry van Dijk (60) was uitsmijter in Heerde toen hij zijn vrouw José (52) voor de eerste keer zag. Hij had op dat moment nog een relatie.

Later zagen ze elkaar opnieuw, toen Arry wéér uitsmijter was, maar ditmaal in Kampen. ,,Ik ging een avondje naar de kroeg en daar stond Arry ineens weer. Zijn relatie bleek inmiddels uit. Eind van de avond liep ik met mijn kaart naar hem toe, want toen moest je nog je consumpties op een kaart laten afstrepen”, vertelt José. Arry weet nog wat hij zei: ,,Een kus voor mij en die kaart neem ik wel.”

Arry bracht José die avond thuis. Toch kostte het hem wat moeite om haar voor zich te winnen. Toen ze de eerste keer afspraken, kwam zij namelijk niet opdagen. ,,Ik vond dat te makkelijk gaan voor Arry, dus besloot ik niet te gaan. Toch bleef hij proberen, waardoor ik uiteindelijk met hem heb afgesproken”, vertelt José. Arry zegt: ,,Later ging het nog een paar keer aan en uit, maar we kwamen erachter dat het toch ware liefde is. Inmiddels zijn we 28 jaar getrouwd en hebben we drie kinderen.”

In Gorinchem komen ze al zeven jaar: elk jaar opnieuw naar het Hippiefestival. ,,We gaan in de zomer vaak weg met de camper. We wonen in Kampen, maar bezoeken jaarlijks bluesfestivals en hier het Hippiefestival. Dat is echt ons ding”, besluit José.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Gorinchem en omstreken? Schrijf je hier in! 

poll

Wat vind jij van de nieuwe reclamemast aan de A15 bij Gorinchem-Oost?

  • Een goed idee! Zo komen er tenminste mensen op af (7%)
  • Prima, je moet toch reclame kunnen maken (12%)
  • Slecht, 35 meter is veel te hoog (10%)
  • Erg slecht plan, het leidt alleen maar af (72%)
1517 stemmen