Alle artikelen uit het dossier "Gouden Pollepel"
-
PREMIUM
Unique is uniek, maar om een andere reden
Voor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt deze krant wekelijks een restaurant in het Groene Hart. Vandaag: Unique in Gouda.
-
PREMIUM
De Gouden Pollepel is terug en trapt af bij Villa Lokeend in Vinkeveen: niet de goedkoopste
Voor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt deze krant wekelijks een restaurant in het Groene Hart. Vandaag: Villa Lokeend in Vinkeveen.
-
PREMIUM
Hoe deze piepjonge restauranteigenaren (22 en 24 jaar) de coronatijd hebben overleefd
Je bent begin twintig, opent net een restaurant en dan slaat het coronavirus toe in Nederland. Het overkwam Delphine Thijssen (22) en Anthony Cornelisse (24). Het jonge stel opende in januari ’t Oude Raadhuys in Woubrugge, maar moest de boel halverwege maart tijdelijk weer sluiten. Terwijl er genoeg restaurants failliet gingen in die tijd, gooiden zij de deuren ná de lockdown weer vrolijk open.
-
PREMIUM
De drie t’s van het vernieuwde Breuren: terras, traiteur en take away
Na veertien jaar wilden Ed en Wieteke Breuren iets anders met hun gelijknamige horecagelegenheid. De tafels en stoelen maakten plaats voor een toonbank en stellingen vol lekkers. Dochter Sjuul (22) zwaait de scepter in de vernieuwde zaak waar het draait om het terras, traiteur en take away.
-
PREMIUM
Royaal dineren met een onvermoed pepertje in de afdronk, gewoon thuisbezorgd door El Rey
De restaurants zijn weer open en horeca-ondernemers zoeken hun weg op de nieuwe 1,5 meter werkvloer. Sommigen hebben hun terrassen aangepast, anderen blijven - ook nu nog - bezorgen. Zoals restaurant El Rey in Woerden.
-
PREMIUM
Bij Robbert gaat door met take away: ‘We proberen allemaal te overleven’
De restaurants zijn weer open, en horecaondernemers zoeken hun weg op de nieuwe 1,5 meter werkvloer. Sommigen hebben hun terrassen aangepast, anderen blijven - ook nu nog - bezorgen. Proeflokaal Bij Robbert in Bodegraven gaat voorlopig door met ‘take away'.
-
PREMIUM
Gegaard vlees alleen nog aanbakken, met boter die niet spat: ‘Geen stress, anders kan je beter zelf koken’
De winnaar van de Gouden Pollepel van dit seizoen is inmiddels bekend, maar we blijven graag eten bij restaurants uit de regio. Vanwege corona laten we het diner thuisbezorgen. Deze week: restaurant Koeien en Kaas in Gouda.
-
PREMIUM
Living on the EDGE: Smaakvolle konijnenoren en pizza met biefstuk thuisbezorgd
De restaurants zijn weer open, en horecaondernemers zoeken hun weg op de nieuwe 1,5 meter werkvloer. Sommigen hebben hun terrassen aangepast, anderen blijven - ook nu nog - bezorgen. Zoals restaurant EDGE in Woerden.
-
PREMIUM
Spelen met smaken bij de bezorgmaaltijden van Dufais: ‘Wat een smaakexplosie!’
De winnaar van de Gouden Pollepel van dit seizoen is inmiddels bekend, maar we blijven graag eten bij restaurants uit de regio. Vanwege corona laten we het diner thuisbezorgen. Vandaag: catering Dufais.
-
Bistronoom blij met Gouden Pollepel-bokaal na lange sluiting: ‘Je moet blijven vernieuwen’
De trofee voor de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart staat dit jaar in Woerden. Daar werd hij dinsdagochtend overhandigd aan Bistronoom-eigenaar Jan Cees Graafland (33). Samen met zijn team ontving de Woerdenaar de bokaal. Graafland: ,,Wat een eer. We zijn er blij mee.’’