Alle artikelen uit het dossier "Restaurantrecensies"
-
PREMIUM
Een beetje vreemd, maar wel heel lekker: Haagse kapsalon van de sportmakkers van Quick
De oud sportmakkers van Quick hebben meer in hun mars. Ze kunnen ook koken en scoren vette punten met hun sjieke Haagse kapsalon. Die is een beetje vreemd, maar wel heel lekker. We haalden vandaag eten bij Not Out voor de rubriek Halen en Brengen.
halen & brengen -
PREMIUM
Het is dringen voor de deur van le Toko: ‘Vanaf het eerste uur is het hier al een gekkenhuis’
Andrea miste een Indonesisch afhaalrestaurantje in haar dorp. Niet veel later heeft ze zelf een mini-keten met le Toko’s opgezet en opende de eerste franchise in Westland. Ze staan er te dringen voor de deur.
halen & brengen -
PREMIUM
Adellijke dis uit kartonnen doos: bij kasteel De Wittenburg kan je royaal eten
Nu wandelen onze nationale volkssport nummer één is geworden, is kasteel De Wittenburg in Wassenaar om meerdere redenen een toffe bestemming. Je haalt er ook meteen een dinerbox op. Wij gingen langs voor de rubriek Halen&Brengen.
halen en brengen -
PREMIUM
Zelfs in de stromende regen gaan we voor het flipperkastmenu van het leukste Postkantoor van Nederland
We gaan naar het leukste Postkantoor van Nederland. Daar doen ze wat ze zelf graag willen. En dat werkt. We halen er er een goed flipperkastmenu af. En straks openen ze er ook nog een modbar.
halen & brengen -
PREMIUM
Voor een paar euro wanen we ons in Griekenland, dankzij Maria die ons verwent met eten
We gaan naar Maria’s. Die verwent Delft met Grieks eten. In haar nieuwe eethuisje kies je iedere dag uit drie gerechten. En, op is op. En nee, dat is niet erg. Als je tenminste op tijd bent.
halen & brengen -
PREMIUM
Italiaanse hotspot aan Scheveningse haven: eerbetoon aan het vissersdorp met de beroemde kaviaren
Met alles was rekening gehouden. Niet met die vervelende gast corona. Dus blijft het nieuwe restaurant La Liguria nog dicht maar kunnen we al wel naar de mercato in de lucht van zilte zee bij Scheveningen. Dat deden we dus, voor onze rubriek Halen en Brengen.
halen en brengen -
PREMIUM
Ogen dicht en fantaseren maar over zwoele, Spaanse zomeravonden met tapas van Destino
Een zonvakantie naar Spanje lijkt eindeloos ver weg, maar met een beetje fantasie kun je thuis ook in Spaanse sferen komen. Voor de Gouden Pollepel Thuis zetten we de verwarming een paar graden hoger en trekken een hele avond uit voor het uitgebreide thuismenu van Destino.
De Pollepel thuis -
PREMIUM
Lockdown-hamstertip: diepvriespasta van Holy Ravioli, in een handomdraai een topgerecht
Het einde van de crisis is voor de horeca nog altijd niet in zicht. Toch zijn ondernemers inventief en zetten hun schouders eronder. Bij Holy Ravioli aan het Zwaanshals verkopen ze sinds kort diepgevroren ravioli, met keuze uit bijna twintig verschillende vullingen. Een uitkomst tijdens deze uitzichtloze lockdown.
De Pollepel thuis -
PREMIUM
Zo’n krokante Pekingeend van Chung, die wil je wel thuis op een opgewarmd flensje
Het nieuwe jaar biedt hoop, ook voor de horeca. Maar voorlopig mogen restaurants nog altijd geen gasten ontvangen. Bij restaurant Chung gaan ze in 2021 vol goede moed door met afhalen en bezorgen. Voor de Pollepel Thuis bestellen we er een ‘Pekingeend-menu’, met crunchy eendenhuid in zijdezachte flensjes.
De Pollepel thuis -
PREMIUM
Liefde op het eerste gezicht bij Sapore: troost u bij het afhaalloket
Nu de restaurants nog dicht zijn maakt u het thuis gezellig. Ga eens langs bij het Italiaanse afhaalloket van Sapore. De chef-kok heeft twee dagen vreselijk gehuild. Hij kookt troostend eten. Wij gingen langs voor de rubriek Halen en Brengen.
Halen & Brengen