Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Apache-helikopter landt in Hoogeveen voor een kopje koffie

Het vliegveld in Hoogeveen kreeg vandaag bijzonder bezoek. De piloot van een Apache-helikopter van de Koninklijke Luchtmacht kwam vanmorgen langs om even pauze te houden. Dit meldt RTV Drenthe.

 1. Hoofdverdachte in zaak cocaïnewasserij nog altijd spoorloos

  Hoofdver­dach­te in zaak cocaïnewas­se­rij nog altijd spoorloos

  Politie en justitie zijn nog steeds op zoek naar Oguz H., vermeend kopstuk van de bende achter de vorig jaar augustus opgerolde cocaïnewasserij in het Drentse Nijeveen. De 52-jarige Tilburger heeft tot nu toe met succes buiten het beeld van de opsporingsdiensten weten te blijven, zo lieten de aanklagers donderdag optekenen. Dat deden ze tijdens een nieuwe voorbereidende zitting in de strafzaak bij de rechtbank in Amsterdam.
 2. Luchtmachtdagen niet met honderdduizenden bezoekers, maar via Instagram
  Play

  Luchtmacht­da­gen niet met honderddui­zen­den bezoekers, maar via Instagram

  Geen Luchtmachtdagen dit jaar met honderdduizenden bezoekers, die naar spectaculaire vliegshows kunnen komen kijken. Maar een online week van de Luchtmacht. De coronacrisis gooide roet in het eten van het grootschalige evenement dat dit jaar op vliegbasis Gilze-Rijen zou plaatsvinden. Het alternatief? Iedere dag om 13.30 uur kun je via een livestream op Instagram een kijkje nemen op een andere vliegbasis.