Ringo Starr treedt op tijdens het Holland International Blues Festival in Grolloo. De ex-Beatle staat op het podium met zijn All-Starr Band.
Volledig scherm
Ringo Starr treedt op tijdens het Holland International Blues Festival in Grolloo. De ex-Beatle staat op het podium met zijn All-Starr Band. © ANP Kippa

Blues Festival in Grolloo gaat door, rol Derksen onduidelijk

Het Holland International Blues Festival in Grolloo, waarvan Johan Derksen medeorganisator is, gaat dit jaar door. Dat heeft concertorganisator MOJO vrijdag laten weten. De commotie rond Derksen heeft geen invloed op dit evenement, dat half juni plaatsvindt, maar wat diens exacte rol bij het evenement zal zijn, wordt bepaald door de organisatie van het festival, aldus MOJO.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.