Vakantiegangers op het campingterrein van Tijdloos in Drenthe. Veel Nederlanders kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land nu de coronacrisis nog niet voorbij is.
Volledig scherm
Vakantiegangers op het campingterrein van Tijdloos in Drenthe. Veel Nederlanders kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land nu de coronacrisis nog niet voorbij is. © ANP

Drenthe loopt vol in de vakantie, maar er is ruimte genoeg voor de 1,5 meter: ‘Deze provincie is voor mij een verborgen parel’

Wie met de auto de provincie doorkruist, kan het niet zijn ontgaan: campers, (vouw)caravans en volgepropte stationwagens. Dagblad van het Noorden nam een kijkje bij Drentse trekpleisters.

  1. Verdachte (64) woonde samen met zijn moeder (92) naast grootste cocaïnewasserij ooit in Nederland
    PREMIUM
    Video

    Verdachte (64) woonde samen met zijn moeder (92) naast grootste cocaïnewas­se­rij ooit in Nederland

    De omgebouwde manege aan de Nijeveense Bovenboer, waar de grootste cocaïnewasserij ooit in Nederland is aangetroffen, stond op naam van de 64-jarige Jan B.. Hij is een van de 17 arrestanten. De man woonde met zijn 92-jarige moeder in de naastgelegen woning. Buren kunnen niet geloven dat de manegehouder betrokken zou zijn geweest bij de handel. ,,Hij is er ingeluisd, dat moet wel…”