Volledig scherm
Evert ten Napel in het stadion van PEC Zwolle. © Pedro Sluiter Foto

Evert ten Napel niet meer de commentator in de FIFA20

Sierd de Vos wordt de nieuwe commentator in het voetbalspel FIFA 2020. Hij zal in het spel Evert ten Napel uit Klazienaveen vervangen die tot de editie van 2019 te horen waren. 

Hoewel de betrokken partijen het nog niet officieel kunnen bevestigen, hebben bronnen aan deze website bevestigd dat De Vos in de nieuwe editie van het spel de commentator is.

De FIFA-spellen zijn al sinds halverwege jaren 90 een hit bij voetbalfans. Al 15 jaar waren Evert ten Napel en Youri Mulder te horen als commentatoren in het spel. Vanaf het begin was er een grote schare fans, maar ook een groep tegenstanders. Zo werd er al een petitie opgestart om Sierd de Vos de nieuwe commentator van het spel te laten worden. Met succes. EA Sports heeft besloten om Ten Napel en Mulder in de nieuwe versie te vervangen door El Sierd.

Twee jaar geleden vertelde Ten Napel hoe hij terecht kwam in het voetbalspel.

  1. Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet
    Video & update

    Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet

    De vader van het gezin dat vastzat in de boerderij in Ruinerwold is uit de Nederlandse tak van de Moonsekte gezet. Dat bevestigt de religieuze beweging na verklaringen van een neef van de vader. Dat familielid is zelf ook lid van de sekte. ,,Gerrit-Jan was een idioot die volledig doordraaide. Om die reden keerde onze beweging zich van hem af”, laat iemand van de Oostenrijkse tak van de Verenigingskerk weten.