Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Honderden mensen bij crematies van slachtoffers verkeersongeval Mart Hoving en Durk Vos

Honderden rouwenden hebben woensdag en donderdag de crematies van Durk Vos en Mart Hoving bijgewoond. De twee slachtoffers werden respectievelijk woensdag en donderdag gecremeerd in Borger en Assen. 

De twee mannen kwamen vorige week donderdag vlak voor middernacht om het leven bij een auto-ongeluk op de H.J. Kniggestraat in Stadskanaal. Twee anderen raakten gewond. 

Het ongeluk gebeurde toen ze op de terugweg waren van een oefenduel met hun voetbalclub VV Buinen. De auto botste op een boom. Hoe dat kon gebeuren is een raadsel. De weg staat niet bekend als gevaarlijk. De dodelijke slachtoffers zijn beide 23 en afkomstig uit Buinen en Borger.

  1. Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet
    Video & update

    Moonsekte bevestigt: Vader gezin Ruinerwold uit religieuze beweging gezet

    De vader van het gezin dat vastzat in de boerderij in Ruinerwold is uit de Nederlandse tak van de Moonsekte gezet. Dat bevestigt de religieuze beweging na verklaringen van een neef van de vader. Dat familielid is zelf ook lid van de sekte. ,,Gerrit-Jan was een idioot die volledig doordraaide. Om die reden keerde onze beweging zich van hem af”, laat iemand van de Oostenrijkse tak van de Verenigingskerk weten.