202
Volledig scherm
202 © ANP

Aantal sluitingen en coronaboetes in de horeca loopt op

Met de stijging van het aantal coronabesmettingen neemt ook het aantal boetes en sluitingen in de horeca toe. Veiligheidsregio’s hebben de controles en handhaving in kroegen en restaurants flink opgevoerd, om zo een tweede golf te voorkomen. Horecabazen maken zich zorgen. ,,Handhaven lijkt wel een doel op zich geworden.”

  1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
    PREMIUM

    Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

    Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
  1. Toezichthouder: Advocaten lekten geen informatie aan Taghi
    Play

    Toezicht­hou­der: Advocaten lekten geen informatie aan Taghi

  2. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Het kabinet móet wel gaan bewegen'
    Play

    Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Het kabinet móet wel gaan bewegen'