Volledig scherm
PREMIUM
Cynthia en Arjan voor de rubriek Geld en Geluk. Foto Joost Hoving © Joost Hoving

Arjan (28): Voor mijn vijftigste wil ik genoeg geld op mijn rekening hebben

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld & Geluk.  Arjan let op elke uitgave en speurt naar aanbiedingen, Cynthia trekt wat vaker spontaan haar portemonnee. Het stel woont in een koopappartement in Delft.

Arjan: ,,Voor mijn 50ste wil ik genoeg geld op mijn rekening hebben, zodat ik niet meer afhankelijk ben van een salaris. Daarom investeer ik het geld dat ik maandelijks overhoud, voornamelijk via crowdfunding in MKB-bedrijven. Ik hoop op een goed rendement.”

Cynthia: ,,Er zit een risico in.”

Arjan: ,,Over mijn eerste investeringen heb ik een paar duizend euro verloren, momenteel gaat het heel goed.”

Cynthia: ,,Arjan haalt daar voldoening uit.”

Arjan: ,,Ik denk goed na voor ik geld investeer.”

 1. Gedupeerde kinderopvangtoeslag: ‘Ik wil Rutte zeggen: we laten het er niet bij zitten’
  PREMIUM

  Gedupeerde kinderop­vang­toe­slag: ‘Ik wil Rutte zeggen: we laten het er niet bij zitten’

  Tweehonderd ouders die door de fiscus als fraudeur werden afgeschilderd in de rel om de kinderopvangtoeslag gaan vandaag in gesprek met premier Rutte en minister Hoekstra (Financiën). Steve Kuipers uit Almelo is één van hen. Hij kan nog steeds niet bevatten dat het zo misging met de kinderopvangtoeslag.,,Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat we nu bij de minister-president zitten vanwege kinderopvangtoeslag, dan had ik je voor gek verklaard. Het blijft bizar dit!”
 2. Topdag autobeurs gekaapt door actievoerders die zich vast willen lijmen aan de auto's
  video

  Topdag autobeurs gekaapt door actievoer­ders die zich vast willen lijmen aan de auto's

  Actievoerders van de internationale klimaatbeweging Extinction Rebellion houden vandaag een grote protestactie op de voorlaatste - en drukste - dag van het Autosalon in Brussel. Zij verstoren de autobeurs door in wagens te kruipen en zich vast te ketenen. Maar hun plannen zijn nog extremer: ze willen zich ook vastlijmen aan auto’s en met nepbloed gooien. De politie heeft al verschillende actievoerders opgepakt.