De webpagina van Kijkshop.nl.
Volledig scherm
De webpagina van Kijkshop.nl. © -

Bestellingen niet geleverd, klantenservice onbereikbaar: het regent klachten over Kijkshop.nl

Het is al een paar dagen niet mogelijk om artikelen te bestellen bij webshops Kijkshop.nl, Directsale.nl en Plazasale.nl. Daarnaast klagen honderden klanten over het niet bezorgen van bestelde en betaalde producten. De klantenservice van de retailbedrijven is onbereikbaar. Veel klanten vrezen dat ze naar hun geld kunnen fluiten. ,,Dit lijkt op een faillissement.”

11 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  In april wat besteld en betaald en lees 1 dag later dat ze niet leveren vanwege een faillissement. In maart een faillissement en toch online nog mensen oplichten. Schandalig dat dit nog mag. Voel me zeer gedupeerd net als al de anderen mensen. Geen goed woord voor over voor die Konrad van den bosch
 • S. van Beijnum

  1 jaar geleden
  @Schouten: Die doorstart hebben ze in 2018 al gemaakt en is dus mislukt, zo blijkt nu.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  http://e.de.Jonge. Zelfde ervaring met LuuQx. Wel betaald, niet leveren en als je om het terugbetalen van je geld vraagt, zijn ze niet thuis. Wacht er al 4 weken op.
 • A. Waal-de heer

  1 jaar geleden
  En vlak kwantum niet uit; zit sinds eind januari op mijn bestelling te wachten. Heb ruim 300 euro betaald. Geen reactie van klantenservice en telefonisch onbereikbaar. Slechte zaak!
 • Erik Messchaert

  1 jaar geleden
  Vast waarschuwing voor als winkels weer open gaan en er om aanbetaling gevraagd wordt. Zou dan ook zo maar kunnen dat of de winkel en/of leverancier omvalt.