De webpagina van Kijkshop.nl.
Volledig scherm
De webpagina van Kijkshop.nl. © -

Bestellingen niet geleverd, klantenservice onbereikbaar: het regent klachten over Kijkshop.nl

Het is al een paar dagen niet mogelijk om artikelen te bestellen bij webshops Kijkshop.nl, Directsale.nl en Plazasale.nl. Daarnaast klagen honderden klanten over het niet bezorgen van bestelde en betaalde producten. De klantenservice van de retailbedrijven is onbereikbaar. Veel klanten vrezen dat ze naar hun geld kunnen fluiten. ,,Dit lijkt op een faillissement.”

10 reacties

 • S. van Beijnum

  1 maand geleden
  @Schouten: Die doorstart hebben ze in 2018 al gemaakt en is dus mislukt, zo blijkt nu.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  http://e.de.Jonge. Zelfde ervaring met LuuQx. Wel betaald, niet leveren en als je om het terugbetalen van je geld vraagt, zijn ze niet thuis. Wacht er al 4 weken op.
 • A. Waal-de heer

  1 maand geleden
  En vlak kwantum niet uit; zit sinds eind januari op mijn bestelling te wachten. Heb ruim 300 euro betaald. Geen reactie van klantenservice en telefonisch onbereikbaar. Slechte zaak!
 • Erik Messchaert

  1 maand geleden
  Vast waarschuwing voor als winkels weer open gaan en er om aanbetaling gevraagd wordt. Zou dan ook zo maar kunnen dat of de winkel en/of leverancier omvalt.
 • Bergenhenegouwen

  1 maand geleden
  Leen Bakker kan er ook wat van, 6 emails gestuurd, waarvan 1 retour ontvangen want de mailbox was vol. Doorverwezen naar winkel terwijl artikelen in de webshop zijn aangeschaft. Filiaalhouder stuurt mij wederom terug naar onbereikbare klantenservice. Levering verkeerde kleur fauteuil, dus hoe moeilijk kan het zijn?
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'

 2. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst