Volledig scherm
Een toestel van Corendon bij Schiphol. © ANP

Brazilië eerste verre bestemming Corendon

Corendon vliegt vanaf november naar de Braziliaanse badplaats Natal. De luchtvaartmaatschappij richt zich tot nu toe vooral op bestemmingen rond de Middellandse Zee.

De vluchten die vertrekken vanaf Schiphol maken een tussenstop in Gambia. Dat is tot nu toe de verste bestemming van de luchtvaartmaatschappij. Voor andere verre bestemmingen waar Corendon als touroperator reizen naartoe aanbiedt, zoals Aruba en Bonaire, Indonesië, Sri Lanka en de Verenigde Arabische Emiraten, maakt het gebruik van andere luchtvaartmaatschappijen.

Topman Steven van der Heijden laat in een reactie weten trots te zijn op de uitbreiding van het aanbod met reizen naar Brazilië. Daarmee wil hij klanten in de winter meer keuze bieden. 

  1. Nederlands bedrijfsleven financierde jarenlang klimaatscepticus
    Update

    Nederlands bedrijfsle­ven financier­de jarenlang klimaats­cep­ti­cus

    De Nederlandse klimaatscepticus Frits Böttcher, mede-oprichter van de Club van Rome, ontving tussen 1989 en 1998 meer dan een miljoen gulden van Shell en andere (Nederlandse) multinationals. Het doel: twijfel zaaien over klimaatverandering en de rol van de mens daarin. Dat schrijven onderzoeksplatform Follow the Money en de Volkskrant op basis van het nagelaten archief van de chemieprofessor die in 2008 overleed.