Volledig scherm
© ANP

Check hier welke supermarkt, bouwmarkt of drogisterij open is tijdens kerst

Na supermarkten zijn nu ook steeds meer drogisterijen en warenhuizen open op eerste kerstdag.  Dat blijkt uit een inventarisatie van Openingstijden.nl. Wij maken inzichtelijk welke supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten bij jou in de buurt open zijn op eerste en tweede kerstdag. 

Wat als je op eerste kerstdag zonder toiletpapier zit? Slagroom tekort komt voor je dessert? Of liever de trap gaat verven in plaats van een kerstfilm kijken? Ieder jaar openen steeds meer winkels hun deuren tijdens de feestdagen. Maar zit het winkelend publiek wel te wachten op deze ontwikkeling?  

Op een poll op deze website reageerden ruim 23.000 lezers, waarvan 74 procent zei ‘best wel een dagje zonder supermarkt te kunnen’. De rest vindt het een geruststellend idee of vindt het handig ‘voor als je iets vergeten bent’. Iedereen die een boodschapje wil halen tijdens de kerst, kan hieronder zien waar ze terecht kunnen. 

Indien de module niet goed werkt op mobiel, klik je hier.

Disclaimer: let op dit overzicht bevat niet alle winkels, het is een selectie van de grootste winkelketens met de meeste filialen. 

  1. Pensioenen moeten niet nóg onzekerder worden
    commentaar

    Pensioenen moeten niet nóg onzekerder worden

    Het is maar een theoretische exercitie, benadrukken betrokkenen. Toch laten vakbonden, werkgeversorganisaties en minister Koolmees (Sociale Zaken) een plan voor een nieuw pensioenstelsel doorrekenen, waarbij pensioenen veel minder afhankelijk zijn van de rente. Nadeel is echter dat werknemers daarvoor in de plaats minder zekerheid krijgen over wat ze straks op hun oude dag ontvangen bovenop hun AOW. Daar moet niet te lichtzinnig over worden gedacht.