ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Dááág 1,5 meter, hállo feestjes! Hier kun je dit weekend allemaal naartoe

overzicht festivalsVan snoeiharde techno tot oerhollandse smartlap, en van euforische dance tot beukende hardstyle: het einde van de 1,5 meter is in zicht en gaat dit weekend gepaard met een hele rits aan festivals en evenementen waar naar verwachting vele tienduizenden feestbeesten op af zullen komen. Waar kun je vanaf morgen allemaal naartoe, en zijn er nog ergens kaarten voor beschikbaar?

7 reacties

 • Mario Bongers

  1 jaar geleden
  Wat een hoop zure mensen reageren hier zeg... Gun een ander ook eens iets zonder te oordelen en veroordelen.
 • Lois Lane

  1 jaar geleden
  Wat zijn mensen toch eigenlijk zielig.... ze kunnen zichzelf nog niet eens vermaken. Gaan janken als er geen festival, party of horeca is.
 • Sjouken

  1 jaar geleden
  Eindelijk mag het weer. Voor een ieder wat wils, degene die los willen gaan lekker doen, degene die er geen vertrouwen in hebben lekker veilig thuis blijven of een stille omgeving gaan opzoeken.
 • Trude Vinke

  1 jaar geleden
  De Corona-maatregelen hebben uitstekend bewezen dat een samenleving zonder overlastgevende, feestende en zuipende plezierjunkies heel goed mogelijk is.
 • Dennis van Wijk

  1 jaar geleden
  Hoop dat degene die willen feesten een fantastisch weekend hebben want dat wordt tijd. Hoop ook dat iedereen zijn volle verstand gebruikt want anders zijn we over 2 weken terug bij af en dat wil hopelijk niemand. Feest als een beest en geniet van het leven. Wens iedereen een fijn weekend toe.