Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action.
Volledig scherm
Een medewerker van Action verzamelt bestellingen in de winkel. Winkels mogen vanwege de coronamaatregelen nog niet open, maar online bestelde artikelen kunnen wel worden afgehaald. Klanten missen vooral het winkelen bij Action. © ANP

Deze winkel missen we het meest

Van alle winkels die op dit moment gesloten zijn door de lockdown, missen consumenten Action het meest. Ook Hema en Ikea staan hoog op het lijstje van winkels waar mensen graag weer naartoe willen. Dat blijkt uit een inventarisatie van onderzoeksbureau Q&A onder ruim 4500 Nederlanders.

1 reactie

  • H van Leening

    2 jaar geleden
    De winkels moeten zo snel mogelijk open. De kans op besmetting is zeer klein omdat juist winkels hun bezoek kunnen reguleren en afstemmen op de mogelijkheden van de winkel. Daarnaast lopen winkels niet alleen vast op hun huidige assortiment maar kunnen veel winkels nu ook niet inspelen op de komende seizoenen. Het getuigd van slecht management dat de winkels zolang geen uitzicht hebben. De maatregelen tegen corona beginnen negatief te werken voor vele mensen en zijn inmiddels erger dan de kwaal.