Een AH to go in een bedrijfskantine.
Volledig scherm
Een AH to go in een bedrijfskantine. © Ahold - Tycho Müller

Eerste onbemande Albert Heijn’tje geopend in bedrijfskantine van kantoor

Albert Heijn opent vandaag de eerste onbemande versie van een AH to go in een kantoorpand. Volgens de supermarktketen heeft koffieautomatenbedrijf Pelican Rouge in Dordrecht de primeur. Dit jaar staan minimaal honderd locaties op de planning in Nederland. In België worden er zeker 25 geopend.

3 reacties

 • Zwiers

  2 maanden geleden
  Prima idee om deze in kantoor panden te openen. Nu staan er vaak naast de koffie/thee automaten ook frisdrank en snoep automaten. Gezonde produkten zijn buiten de catering openingstijden niet te krijgen, dus dit is een prima aanvulling op het bestaande aanbod.
 • Rogier Van Nieuwenhuizen

  2 maanden geleden
  Een goede ontwikkeling! Helemaal wanneer ze vooral een gezond aanbod brengen. Een hele verbetering vaak t.o.v. de standaard catering met broodjes kroket. Ook voordeliger dan de cateraar lijkt me.
 • Winde

  2 maanden geleden
  Alsof het nog niet goed genoeg gaat met Ah mogen zij dus met dit “artikel” gratis reclame maken of hebben zij het AD hier voor betaalt? Er wordt niet vermeld dat bedrijven de catering er uit gegooid hebben en daarmee gepaard het verlies van vele banen om op deze manier gewoon een kostenbesparing te kunnen doorvoeren.
 1. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israel
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israel

 2. Schotten blokkeren immigratiedienst: 'Laat onze buren vrij!'
  Play

  Schotten blokkeren immigratie­dienst: 'Laat onze buren vrij!'