Europarlement geeft groen licht voor coronapaspoort, nieuwe stap naar ‘gewone’ zomervakanties

VIDEOEuropa heeft zojuist een nieuwe stap gezet op weg naar ‘gewone’ zomervakanties. Met een overweldigende meerderheid zette het Europees Parlement het licht op groen voor de coronapas.

232 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Op zich een prima regel zo,n paspoort, maar waarom pas in de zomer. Er zijn heel veel ouderen die juist in het voorjaar op vakantie willen. En dezen categorie valt weer buiten de boot en moeten hun vakantie gaan annuleren. Dat is pas discrimineren. Doe er wat aan zou ik zeggen. Mevr. Van der Zwan
 • Crista Goedhart

  1 jaar geleden
  Op zich helemaal prima en best wel logisch maar dan moet vaccinatie wel voor iedereen mogelijk zijn en dat duurt nu veel te lang. Jongere Mensen met schoolgaande kinderen worden hier nu enorm de dupe van. Hebben geen vaccin dus kunnen flink betalen voor testen terwijl ze geen keuze hebben om eventueel later op vakantie te gaan. Dat geeft grote ongelijkheid!
 • Geert Meeder

  1 jaar geleden
  Zo snel mogelijk invoeren
 • Jan Proeme

  1 jaar geleden
  Omdat andere landen het belangrijk vinden kan het ineens sneller hier. Maar vaccinatie van eigen mensen kan niet sneller .dus wij tellen niet mee maar eerst het geld telt voor de VVD.
 • Peter Mathot

  1 jaar geleden
  Ik reis al jaren voor mijn werk MET een Vaccinatieboekje (volgens IHR2005) met allerlei vaccinaties (Gele Koorts, Tyfus,Hepatitis A & B, noem maar op) die nodig zijn om veilig te kunnen reizen. Dit heeft niets met privacy te maken. Je komt het land niet in, of je brengt je eigen gezondheid in gevaar. Natuurlijk wel op tijd vernieuwen, zodat alles up-to-date is. Waarom dus NIEUW paspoort introduceren? Onzin en geldklopperij!
 1. ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaarheid-donaties voor stuk grond in Spanje
  update

  ING: Willem Engel gebruikte 50.000 euro aan Viruswaar­heid-donaties voor stuk grond in Spanje

  Coronascepticus Willem Engel heeft vorig jaar 50.000 euro aan donaties, die hij via zijn actiegroep Viruswaarheid had ontvangen, gebruikt om in privé de aankoop van een stuk grond in Spanje te financieren. Dat blijkt uit informatie van ING, die de zakelijke rekening van Viruswaarheid om die reden blokkeerde eerder dit jaar. De rechter oordeelt nu dat die maatregel van ING te ver ging, maar is wel kritisch op de handelswijze van Engel.