Europarlement geeft groen licht voor coronapaspoort, nieuwe stap naar ‘gewone’ zomervakanties

VIDEOEuropa heeft zojuist een nieuwe stap gezet op weg naar ‘gewone’ zomervakanties. Met een overweldigende meerderheid zette het Europees Parlement het licht op groen voor de coronapas.

229 reacties

 • Jan Proeme

  4 dagen geleden
  Omdat andere landen het belangrijk vinden kan het ineens sneller hier. Maar vaccinatie van eigen mensen kan niet sneller .dus wij tellen niet mee maar eerst het geld telt voor de VVD.
 • Peter Mathot

  1 week geleden
  Ik reis al jaren voor mijn werk MET een Vaccinatieboekje (volgens IHR2005) met allerlei vaccinaties (Gele Koorts, Tyfus,Hepatitis A & B, noem maar op) die nodig zijn om veilig te kunnen reizen. Dit heeft niets met privacy te maken. Je komt het land niet in, of je brengt je eigen gezondheid in gevaar. Natuurlijk wel op tijd vernieuwen, zodat alles up-to-date is. Waarom dus NIEUW paspoort introduceren? Onzin en geldklopperij!
 • Rinus Devillers

  1 week geleden
  waar moeten wij dat prik paspoort halen
 • Marion Licht

  2 weken geleden
  Ja natuurlijk! Hopelijk is Nederland dan alleen weer niet het bangste land van Europa en krijgen wij dat ding ook voor oktober!
 • van Berkel

  2 weken geleden
  prima dit paspoort
 1. Scheidend ProRail-topman Hans van Leeuwen kan niet wachten: nog even en hij wordt... ‘bakfietsopa’
  PREMIUM
  In de Spiegel

  Scheidend Pro­Rail-top­man Hans van Leeuwen kan niet wachten: nog even en hij wordt... ‘bak­fietsopa’

  ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan.’ De uitspraak van Pippi Langkous wordt vaak aangehaald, maar als de financiële topman van ProRail dat doet, is het des te opmerkelijker. Al verwijst Hans van Leeuwen, 55 jaar en inwoner van Berkel, vooral naar zijn aanstaande bestaan als pensionado. Morgen is hij topman af en voorlopig alleen nog familieman. Het RD houdt hem een spiegel voor.
 1. Samenvatting persconferentie: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Samenvat­ting persconfe­ren­tie: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

 2. Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaanse woonwijk
  Play

  Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaan­se woonwijk