Speciaal voor de Europese lancering van Heineken 0.0 tooit Heineken de circuits van Monaco en Barcelona (foto) in het blauw in plaats van huiskleur groen.
Volledig scherm
PREMIUM
Speciaal voor de Europese lancering van Heineken 0.0 tooit Heineken de circuits van Monaco en Barcelona (foto) in het blauw in plaats van huiskleur groen. © RV

F1 moet Heineken verdere groei brengen

Bier en raceauto'sBij de lancering van Heineken 0.0 en de verdere groeiambities speelt de Formule 1-sponsordeal een grote rol. Gianluca di Tondo, marketingbaas van het Heinekenmerk, en sponsordirecteur Hans Erik Tuijt geven uitleg in een exclusief interview.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?