Volledig scherm
wehkamp start bezorging op de fiets © Wehkamp

Fietskoeriers gaan pakketjes Wehkamp bezorgen

Webshop Wehkamp start met bezorging op de fiets. In twaalf steden bezorgen de koeriers van Fietskoeriers.nl een deel van de pakketjes van Wehkamp aan huis.

Na meerdere succesvolle proeven slaan Wehkamp, logistiekbedrijf DHL en Fietskoeriers.nl de handen ineen. ,,Bezorging op de fiets past goed bij ons als Nederlands bedrijf'', vindt Sander Bolmer, hoofd distributie bij de webwinkel. ,,Nederland is tenslotte echt een fietsland. Zo kunnen we de klant fysiek nog beter bereiken én samen blij maken.'' 

De koeriers rijden namens Wehkamp rond in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Almere, Arnhem, Deventer, Hilversum, Hengelo, Eindhoven, Groningen, Tilburg en Zwolle. De samenwerkende partijen willen op korte termijn het aantal steden uitbreiden waarin de service wordt aangeboden.

Wehkamp werd opgericht in 1952 en bedient ruim 2 miljoen vaste klanten. Per jaar verstuurt het bedrijf meer dan 10 miljoen pakketten.

  1. Boeing: snel update 737 Max, justitie VS start onderzoek

    Boeing: snel update 737 Max, justitie VS start onderzoek

    Boeing-topman Dennis Muilenburg zegt dat de vliegtuigbouwer snel met een software-update komt voor de toestellen van het type 737 Max. Ook zullen de piloten nieuwe trainingen krijgen. Doel van de maatregelen is ,,de zorgen weg te nemen’’ die rond de vliegtuigen zijn ontstaan na twee recente crashes in Indonesië en Ethiopië waarbij in totaal 346 mensen om het leven kwamen. De Boeings 737 Max staan wereldwijd voorlopig aan de grond.