Reizigers op luchthaven Schiphol
Volledig scherm
Reizigers op luchthaven Schiphol © ANP

FNV: Loonsverhoging van 20 procent voor beveiligers Schiphol, nachttoeslag stijgt met 35 procent

Schiphol geeft beveiligers nog eens een toeslag van 2,50 euro per uur om de personeelstekorten op de luchthaven tegen te gaan. Omgerekend gaat het om een stijging van 20 procent. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen tussen Royal Schiphol Groep en FNV Schiphol en CNV Vakmensen. De nachttoeslag gaat met 35 procent omhoog. De afspraken gelden ook voor de beveiligers die werken op Rotterdam-The Haque Airport.

58 reacties

 • Wouter Van Gestel

  2 maanden geleden
  Heel voorspelbaar: de "en ik dan" brieven. Is er eens een onderbetaalde beroepsgroep die het een keer meezit, gedwongen door pure noodzaak, en het wekt meteen weer afgunst op. Treurig.
 • Christopher leenders

  2 maanden geleden
  I love ❤️ my N.L. Klagen .zeiken en complaining dat jullie het zo slecht hebben. En dat al dat slechte alleen in NLand voor komt. IK heb een SUPRISE voor jullie .Google Canadese kranten en je kan zien dat precies het zelfde geouwehoer hier ook voorkomt alles words met de dag duurder en Canadese Kragen ook graag , niemand is meer te vreden Christopher Leenders
 • Peter Serný

  2 maanden geleden
  @hans lindeboom, klopt maar dit wordt veroorzaakt door het in en in trieste politiek beleid wat hier gevoerd wordt.
 • Hans Lindeboom

  2 maanden geleden
  Meer loon jaagt inde inflatie alleen maar verder aan. Ik kan mij uit de jaren 80 nog ellenlange overleggen van kabinet en vakbonden nog herinneren die tot diep in de nacht duurde, en toen hadden we een inflatie van 'slechts' 4 %.... Nu hoor ik krekeltjes uit Den Haag. Maar dat verbaast mij niet met iemand die zo incapabel en afwezig is als Kaag. Hans Lindeboom
 • G. Lemmen

  2 maanden geleden
  En nu de zorg . Verdienen dit ook.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”