Gratis eten bij McDonald's door liefde te tonen

VideoEen miljoen gelukkigen hoeven op Valentijnsdag niet te betalen voor het eten dat ze bij McDonald's hebben besteld. De fastfoodketen introduceert hun ludieke Valentijnsactie in een bijhorend reclamespotje. Dat meldt onder andere The Huffington Post.

Er staat wel iets tegenover de gratis maaltijd. Klanten moeten hun geliefde live in het restaurant of anders per telefoon laten merken dat ze van diegene houden. Iedere keten mag tot 14 februari 100 mensen verblijden met een gratis maaltijd.

The Huffington Post meldt dat in totaal zo'n 1 miljoen Amerikaanse klanten de kans krijgen hun maaltijd te betalen met liefde. Het is nog onduidelijk of de McDonald's-vestigingen in Nederland ook meedoen aan de actie.

De fastfoodketen kondigt de 'Pay with Lovin'-campagne vandaag aan met een spotje tijdens de Super Bowl. Het filmpje werd gisteren al gelanceerd op YouTube. In een dag tijd is het filmpje al bijna een miljoen keer bekeken.

  1. De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’
    PREMIUM

    De niet te stuiten opmars van Farmers Defence Force: ‘Ze moeten naar ons luisteren’

    Voor veel boeren is de geest uit de fles. Geholpen door de acties in de provincies trekken woensdag duizenden agrariërs en medestanders richting RIVM en het Binnenhof in Den Haag om weer aandacht te vragen voor het stikstofbeleid dat in hun ogen niet deugt. Aan de wieg van het protest staat Farmers Defence Force, een jonge beweging die onstuimig groeit en weigert water bij de wijn te doen. Maar er klinkt ook (interne) kritiek op de werkwijze van het nieuwe ‘boerenleger’. ,,We moeten onze hand niet overspelen.’’