Irene van den Berg.
Volledig scherm
PREMIUM
Irene van den Berg. © Joost Hoving

Ik vrees dat we van de coronacodes in de weercodes belanden

ColumnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

4 reacties

 • Cees de Bruin

  1 jaar geleden
  Inderdaad Chris alle zelfbenoemde specialisten "papegaaien" elkaar vrolijk na. Laatikeen voorbeeld aanhalen een Nederlandse weerman (dus klimaatdeskundige lijkt mij) riep in 2015 ten overstaan van tv kijkers dat over DRIE jaar (2018)de hele Noordpool in de zomer ijsvrij zou zijn! Anno 2021 nog steeds niet gebeurd.... Echte probleem is dat onze planeet afstevent op een zgn ompoling van de beide polen, daarvan de hele mensheid niets aan veranderen.
 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Is de zin; "De toeristenindustrie draagt voor zo’n 8 procent bij aan de opwarming van de aarde" zomaar een gok in het wilde weg of is dat ook nog ergens op gebaseerd? Vroeger had je de Jehova Getuigen die met zekerheid wisten te verklaren dat de wereld op een bepaalde datum zou vergaan, tegenwoordig hebben we de klimaatalarmisten die met evenveel zekerheid de grootste onzin uitkramen, de eersten kon je nog gewoon uitlachen, dat gaat met de zelfverklaarde specialisten niet lukken.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Ik doe niet meer mee ! Het weer doet toch wat het wil en Corona ook ! 1 schuldige : de MENS !
 • Wilhelmus Liebrand

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat we in de coronacodes blijven, en de weergoden erbijkomen,