Thierry Baudet (FvD) haalde met zijn frisse coupe de woede van veel kappers op zijn hals.
Volledig scherm
Thierry Baudet (FvD) haalde met zijn frisse coupe de woede van veel kappers op zijn hals. © ANP

Kappersbond: ‘Wanhopige kappers gaan illegaal knippen, ze moeten eten’

Het kabinet verruimt de steun aan ondernemers fors, maar niet iedereen is daar tevreden over. Kappersbond Anko wordt overspoeld met telefoontjes van wanhopige leden die nú extra geld nodig hebben. ,,Ja, onze leden overwegen illegaal te gaan knippen. Wat moet je anders als je boodschappen moet doen?’’

80 reacties

 • Robert Verbeek

  1 jaar geleden
  Wat een gezeik gewoon je kapper steunen en hem of haar nog wat extra's geven en je natuurlijk gewoon laten knippen door hem of haar. Deze ondernemers hebben gewoon ook wat financiële middelen te verkrijgen van de staat.
 • Hans de Jong

  1 jaar geleden
  Het risico is gewoonweg te groot. Dus nee, dan maar een crisiskapsel. Zelf de tondeuse er over en ik durf weer 4 weken over straat.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Verbaasde mij ook weer toen ik de voetballers zag...Bepaalde privileges?!! Met hun professionele geknipte coupes...🤔 Help de Kappers , die allemaal op omvallen staan!!!!!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Tuurlijk zou ik als mijn kapper dat zou doen. ( hij doet het niet) mijn haar illegaal laten doen !!!!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Nee absoluut niet mee eens , er heerst een pandemie dat geldt ook voor kappers net zoals voor de rest van de bevolking. Als men thuis verder zal gaan dan is het niet nuttig om je salon of je werkplek op te geven