Volledig scherm
© Thinkstock

Op vakantie met nieuwe vrienden van je favoriete datingsite

AdvertorialJe vakantieliefde uitbouwen tot serieuze relatie: het was nog nooit zo eenvoudig. Want waar menige vurige vonk met exotische liefdes kan doven na terugkomst in Nederland, biedt bekende datingwebsite Relatieplanet nu de kans om juist op vakantie te gaan met de meest begeerde singles van Nederland.

In samenwerking met KRAS.NL organiseert Relatieplanet.nl vanaf deze maand exclusieve vakanties gericht op singles. Het aanbod van speciaal geselecteerde reizen voor singles is vanaf nu te bekijken op de nieuwe website Relatieplanetsinglereizen.nl.

Relatieplanet brengt al meer dan 10 jaar singles bij elkaar, zowel op het web en alle dates die daar uit voortkomen, als tijdens singlesfeesten in Hoofddorp. "Nu is het moment aangebroken om dat voor al onze leden en volgers ook buiten de landsgrenzen mogelijk te maken", aldus Thomas Boonstoppel, woordvoerder van de datingsite. "Als datingwebsite willen wij onze members natuurlijk zoveel mogelijke ontmoetingsmogelijkheden aanbieden en het succes op die ene succesvolle date zo groot mogelijk maken."

Ideale singlevakantie
Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een zonnige vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor de ideale singlevakantie. Thomas Boonstoppel vertelt: "De nieuwe reizensite van Relatieplanet is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie gaat. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije."

Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles daarmee een zeer gevarieerd en uitgebreid aanbod aan vakanties. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur.

De vraag van Relatieplanetleden om singlereizen te kunnen boeken gaf de doorslag voor de datingwebsite om deze te gaan organiseren. In reisorganisatie KRAS.NL werd de ideale partner gevonden. KRAS.NL heeft decennialang ervaring met het samenstellen van vakanties en het inspelen op vakantiebehoeften van reizigers. De samenwerking tussen Relatieplanet en KRAS.NL is dan ook een perfecte match en een garantie voor een ideale vakantie.

poll

Uitzendbureau schrapt termen hoog- en laagopgeleid, terecht?

  • Ja, deze termen zijn niet meer van deze tijd (56%)
  • Nee, we moeten niet zo moeilijk doen (44%)
25627 stemmen