Opnieuw honderden Nederlandse miljoenen naar luchtvaartconcern Air France-KLM

met videoNederland steekt opnieuw geld in luchtvaartgroep Air France-KLM. De staat wil zo zijn belang van 9,3 procent in de groep op peil houden. De staat betaalt 220 miljoen euro mee aan een kapitaalinjectie van in totaal 2,2 miljard euro.

52 reacties

 • H. Ruitenbroek

  3 weken geleden
  Net op tijd die honderden miljoenen weggesluisd naar Frankrijk. Je moet er toch niet aan denken dat dit geld zou worden gebruikt voor het verhogen van de AOW. Omdat er voor de wederopbouw van Oekraine ook heel veel geld nodig is kunnen we de komende jaren ook nog vooruit.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Han van Dijck. Als Nederland financieel afhaakt gaat NL. zegging schap verloren. In deze situatie moet men op langere termijn denken. ''De kost gaat voor de baat uit " Ik wenst het kabinet veel http://wijsheid.Er wordt in Nederland veelal op korten termijn gedacht. Deze infrastructuur kan Nederland NIET missen.
 • J Braber

  1 maand geleden
  Als een bedrijf niet levensvatbaar is, dan gaat het inkrimpen of het valt helemaal om. Belastinggeld er in blijven pompen helpt KLM niet en de belastingbetaler al helemaal niet. Stoppen met de flauwekul!
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. 500 Miljoen verlies ( De KLM ) en toch trekt de minister van financiën Sigrid Kaag de knip. De hoop dat burgers van Nederland hun ogen open gaan dat zij de minister GEEN oog heeft voor de problemen die hier heerst. De samenleving kampt met prijs verhogingen door de hoge inflatie maar niks hou haar tegen om met geld te strooien. Mogelijk dacht zij, het toch niet mijn geld.
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. Ja toen was de KLM de trots van Nederland. Wij mijn ouders/zus en ik vloog 1964 met een DC8 maar Nederland. Goed verzorgd en goed eten tijdens een vlucht van 21 uur dat was pas service. Nu is het een bedrijf geworden van zakken vullers en ellebogen werk om meer geld te genereren. Hebberigheid.