Volledig scherm
© Lidl

Panterprint van Heidi Klum in trek bij Lidl-dames

De kleding die voormalig topmodel Heidi Klum ontwierp voor supermarktketen Lidl, ging vandaag als warme broodjes over de toonbank. Aan het einde van de middag waren alle items met een panterprint in de ruim 400 filialen én via de website zo goed als uitverkocht.

Volgens Lidl was het aanzienlijk drukker dan op een normale maandag. ,,Veel dames kwamen speciaal voor de collectie naar de winkels en andere klanten hadden hun winkelwagen naast de normale boodschappen gevuld met spullen van Heidi Klum”, aldus een woordvoerder.

Het Duitse model Heidi Klum ontwierp de kledinglijn speciaal voor Lidl. De prijs voor kledingstukken zoals colberts met animal print, minirokken, skinny spijkerbroeken en bomberjacks varieert van 7 tot 20 euro. Sinds vandaag is de collectie te koop in alle winkels, in Nederland en ver daarbuiten.

De hoodie in panterprint die alleen online verkrijgbaar was, was het snelst uitverkocht. Op Marktplaats verschenen vanochtend al meteen de eerste 'Klum-items'. Volgens de handelssite stonden rond het middaguur al zo'n honderd advertenties online en werd in een paar uur tijd al bijna 3.000 keer gezocht op de zoekterm ‘Heidi Klum’.