Politie laat nachtclubs zaterdag met rust, niets staat enorme horeca-actie in de weg

videoNachtclubs die dit weekend opengaan, hoeven niet te vrezen voor boetes. De politievakbonden roepen hun achterban op de voor zaterdag geplande protestactie van de nachthoreca ‘zonder handhaving of sancties door te laten gaan’. 

65 reacties

 • Norbert Schooten

  6 maanden geleden
  Mooi, de politie gaat wel handhaven, goede zaak, zoals het hoort
 • M Waarhold

  6 maanden geleden
  Leo Haas verman jezelf! Al hadden die 1000en bedden niet wegbezuinigd geweest, wat had u dan voor reden kunnen hebben? Mensen papegaaien maar wat, zeker als ze bang zijn. Ga leven en niet bij elk kwaaltje denken dat u het niet redt. Kijk naar omtzigt, een motie voor een onderzoek om in kaart te brengen wie nu werkelijk corona heeft en wie niet, daar wordt niet op gereageerd. Waarom niet? Omdat de cijfers weleens iets anders kunnen zeggen.
 • H Peters

  6 maanden geleden
  Prima dat die burgerlijke ongehoorzaamheid eindelijk eens op gang komt tegen al die idiote maatregelen die onze rechten tot 0,0 hebben gedegradeerd in de laatste 2 jaar. Maar het is natuurlijk van de zotte dat van handhaven in ons land al heel lang helemaal niets meer klopt. Van klein tot groot, er gebeurt helemaal niets. Waar dat toe leidt is voor iedereen zicht- en voelbaar.
 • Leo Haas

  6 maanden geleden
  Reken dus maar op een verhoging van het aantal besmettinging volgende week, een van het aantal COVID-patienten in de ziekenhuizen een paar weken later. Vraagje aan al die stappers: gaan jullie in de zorg werken? Want reken maar op een hoog aantal ziekenhuismedewerkers die overspannen naar huis gaan en nooit meer in de zorg terugkeren!
 • J. Voorst

  6 maanden geleden
  @Leo Dommershuijsen Ik heb het ook gehad, delta nog, drie weken flink ziek en daarna nog twee maanden niks waard. Mensen om me heen hadden vrijwel geen last. Het hele leven is nu eenmaal niet zonder risico's, we zijn onderdeel van een groter geheel. Er kan je altijd wel iets overkomen. Ik zou nooit een ander in zijn verzetje misgunnen, dat egoïsme werkt echt twee kanten op. Bangen en kwetsbaren kunnen zich laten boosteren en de rest mag gaan leven. Beterschap met uw vrouw.