ANP / ANP
Volledig scherm
© ANP / ANP

Rabobank waarschuwt: supermarktprijzen zullen komende maanden verder stijgen

Door stijgende kosten bij Nederlandse producenten denkt de Rabobank dat er voorlopig geen einde komt aan prijsstijgingen in supermarkten. En dat is een vervelende boodschap: ,,De consument heeft het ergste nog niet gezien’’, zegt onderzoeker Sebastiaan Schreijen.

217 reacties

 • michel nales

  2 maanden geleden
  Velen zijn ook wel gewend aan erg veel luxe en gemaksvoeding of eerder vulling Koop een goede messenset van 1 tientje en stroop de mouwen weer op en koop lekker alles op de markt waar het vele malen goedkoper is dan in de supermarkt Voordeel is dat je de sportschool kunt opzeggen aangezien de hele cyclus tot een maaltijd op tafel goedkoper en gezonder is om dat je wel op de fiets zult moeten aangezien de parkeertarieven ook door het dak gaan.
 • Janine de Jager

  2 maanden geleden
  @Wilma Lutz Bij AH en Jumbo kosten 4 croissants 1 eurootje. De kwaliteit is best wel OK. Een volkoeren boterham is overgigens veel gezonder en veel goedkoper. Bij AH kost een heel volkoerenbrood van de vorige dag 50 eurocent. Niks mis met dat brood.
 • Frans Brederode

  2 maanden geleden
  Begin eens met het verkleinen van het assortiment ik wil geen tien verschillende soorten van een product dat scheelt ruimte en energie
 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ Jan van Blitterswijk Vindt het vreselijk voor u. Weet u soms zijn woorden slechts woorden. Maar toch hoop ik met mijn woorden u een beetje troost te geven. Heel veel sterkte! Mvg, Mieneke
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  @M. Kok, de huidige en ook voorgaande regeringen huldigen het beginsel ‘ veel beloven maar weinig geven doet een gek in vreugde leven’. Eerlijk gezegd is in mijn koude huis mijn levensvreugde tanende. Het is er zo koud dat ik de koelkastdeur van mijn koelkast ( met schamele inhoud) open kan zetten en de stekker eruit om al doende stroom te besparen.