ANP
Volledig scherm
© ANP

Reizigers woest over KLM-annuleringen: ‘Wat een mismanagement’

updateGedupeerde KLM-reizigers zijn verbolgen over de actie van de luchtvaartmaatschappij gisteren om tientallen vluchten naar Schiphol te annuleren. Sommige mensen brachten noodgedwongen de nacht door op het vliegveld, konden via een andere luchthaven naar Amsterdam of wachtten zondagmiddag nog op terugkeer.

93 reacties

 • John Hartog

  4 maanden geleden
  Voor alle reizigers;Er rijden ook nog treinen in Europa. ;)
 • rene hemmes

  4 maanden geleden
  Maastricht Airport had nergens last van.
 • Hans Phitphan

  4 maanden geleden
  @ Willem Duyvis, Beste Willem, helemaal gelijk, maar maak je niet druk over die kneuzen, en ga zeker niet proberen het uit te leggen, het gros ( de wel anderhalf uur, easyjet vliegers ) is van de hersenloze ikke ikke generatie, die begrijpen helemaal niks, en denken dat de wereld om hun draait, nou, gelukkig niet, bespaar je de moeite, en wees heel blij dat je zelf niet zo bent.
 • Leo Vogelzang

  4 maanden geleden
  Schuld ligt bij Schiphol zelf en bij de regering die telkenmale goedkeurde dat Schiphol ongebreideld door kon groeien. En nu is de verwerking van al die extra vluchten met duizenden extra passagiers een bottleneck gebleken: Schiphol is uit z’n terminal gegroeid. En wat doe je dan? Dan laat je overal in Europa je klandizie in de kou staan. Die klandizie zorgt er overigens wel voor dat KLM personeel te (vr)eten heeft, Voortaan vliegen via Rotterdam, Brussel, Aachen of Eindhoven. Mijdt Schiphol!
 • D. Salsa

  4 maanden geleden
  Dus de wind staat niet goed er is baanonderhoud. Maar lege vliegtuigen kunnen wel landen en volle niet. Wat is hier het verschil?