Postbedrijf Sandd lanceerde maandag een eigen postzegel. De Sandd-zegel is 18 cent goedkoper dan die van PostNL, maar enkel te gebruiken bij servicepunten van partnerbedrijf DHL.
Volledig scherm
Postbedrijf Sandd lanceerde maandag een eigen postzegel. De Sandd-zegel is 18 cent goedkoper dan die van PostNL, maar enkel te gebruiken bij servicepunten van partnerbedrijf DHL. © ANP

Sandd, de steeds grotere plaaggeest van PostNL

ProfielMet een eigen postzegel en de overname van een kleine concurrent voert uitdager Sandd de strijd met PostNL op. Maar het postbedrijf lapt daarbij wel de arbeidsregelgeving aan de laars, zeggen critici.

  1. Europa maakt klimaatsprong: reuzepakket voorstellen moet burgers en bedrijven duurzamer maken

    Europa maakt klimaat­sprong: reuzepak­ket voorstel­len moet burgers en bedrijven duurzamer maken

    De Europese Commissie onthult onder de noemer Fit for 55 in 2030 vandaag een enorm pakket aan klimaatvoorstellen. De ultieme poging om het klimaat naar een hoger plan te tillen, zal grote gevolgen hebben voor EU-burgers en -bedrijven. Het Europese streven is om in 2050 helemaal ‘klimaatneutraal’ te zijn en daartoe de CO2-uitstoot middels de maatregelen drastisch terug te dringen. De vervuiler betaalt, is de strekking van het pakket. Wie verduurzaamt deelt mee in een groene toekomst.