Volledig scherm
PREMIUM
Amazon-baas Jeff Bezos met zijn vrouw Mackenzie © REUTERS

Scheiding rijkste miljardair wordt duurste ooit

De scheiding van Amazon-baas Jeff Bezos  wordt de duurste ooit. Zijn vrouw Mackenzie speelde een voorname rol bij de start van de webshopgigant en kan ervandoor gaan met de helft van Bezos’ 135 miljard dollar tellende gigafortuin.

Het leek zo’n stabiele verbintenis, maar na een kwart eeuw is het huwelijk van de 54-jarige Bezos en echtgenote MacKenzie Tuttle (48) op. ,,Zoals onze familie en goede vrienden weten, hebben we na een lange periode van liefdevolle exploratie en ook een proefscheiding, besloten uit elkaar te gaan,” meldde Bezos woensdag op Twitter, mede namens zijn vrouw.

  1. Fietsenwinkel.nl heeft geleerd van rampjaar en gooit het roer om: klant centraal
    PREMIUM

    Fietsenwinkel.nl heeft geleerd van rampjaar en gooit het roer om: klant centraal

    Met het online verkopen van fietsen, zette prijsvechter fietsenwinkel.nl de markt voor tweewielers op zijn kop. Het lukte het bedrijf binnen een paar jaar de grootste (online) fietsenverkoper van Nederland te worden, maar aan de groei kleefden ook nadelen. Klanten klaagden vooral vorig jaar over langdurige reparaties en werknemers die verkeerd advies en voorlichting geven. Fietsenwinkel.nl gooit het roer om en hoeft niet langer de goedkoopste te zijn.