Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, bij aankomst op het Binnenhof voor een nieuw overleg over de begroting.
Volledig scherm
Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, bij aankomst op het Binnenhof voor een nieuw overleg over de begroting. © ANP

Spoedoverleg energieministers EU over energiecrisis

De energieministers van de EU-landen komen met spoed bijeen om uitwegen te zoeken uit de energiecrisis. Minister Jetten en zijn collega’s gaan overleggen over specifieke noodmaatregelen’, zegt Tsjechië, dat de EU dit halfjaar voorzit.

92 reacties

 • Anoniem

  5 maanden geleden
  De NAM trekt zijn zeik op in Groningen (zoals we dat hier in het zuiden zeggen). Esso en Shell laten nu hun ware meeuwengezicht zien. Eerst alles onderschijten, leegroven en dan wegwezen. Wat kan de (bijna enige) integere minister in Rutte IV daar in zijn 1-tje tegen doen? Ps. Ik ben niet van GL. J. Simons
 • Johan Beertje

  5 maanden geleden
  Jetten praat mee, maar in eigen land doet hij niets. Duitsland, Frankrijk, België..etc... Allemaal helpen ze de burgers. Behalve in Nederland, Rutte en Kaag doen niets en zijn werkelijk onzichtbaar... WAT DOET DIE MAN DAAR..?
 • Sofie Van der Heijden

  5 maanden geleden
  Zoveel bonden, zoveel organisaties, ze stonden erbij en keken er naar. Wat hebben wij aan deze conclusies, dit is al jaren bekend!
 • Marjolein Walraven

  5 maanden geleden
  Ja ja vandaar dat jetten de bestaande contracten van de gemeenten verbiedt, en deze laat oversluiten met veel duurdere contracten. linksom of rechtsom het gas komt dan weer uit rusland. Dus er wordt een vies spelletje gespeeld door Rob Jetten. Niet onze oorlog dus gewoon zorgen dat je eigen mensen niet in de kou zitten.
 • marian Vroede

  5 maanden geleden
  Gewoon in roebels betalen. Dan is de crisis opgelost.