Exit Festival.
Volledig scherm
Exit Festival. © Shutterstock

Stormloop op tickets dancefestival Servië: 'Ruim duizend Nederlanders verwacht’

Er is sprake van een heuse stormloop op tickets van het vierdaagse Exit Festival in Servië, een van de weinige grote Europese festivals die deze zomer ondanks de coronacrisis doorgaat. De Amsterdamse ticketverkoper Ostfest houdt er rekening mee dat ruim duizend Nederlandse festivalgangers in augustus naar het land vertrekken.

 1. Code oranje of niet, Eindhovens bureau biedt reizen aan naar groot festival in Servië: ‘Bezoeker moet zelf besluiten’
  PREMIUM

  Code oranje of niet, Eindhovens bureau biedt reizen aan naar groot festival in Servië: ‘Bezoeker moet zelf besluiten’

  In Nederland is met verbazing gereageerd op het feit dat het vierdaagse Exit Festival in Servië, vorig jaar nog goed voor 200.000 bezoekers, in augustus ‘gewoon’ doorgaat. Ondanks code oranje zijn bij evenementenbureau Party in Belgrade in Eindhoven reizen - inclusief festivaltickets  - te boeken naar Novi Sad, de stad waar het vierdaagse dancefestival wordt gehouden. ,,Het is aan de bezoeker om een wijs besluit te nemen.”
 2. Hoezo corona? Honderden Nederlanders kopen tickets voor groot festival waar 30.000 bezoekers komen

  Hoezo corona? Honderden Nederlan­ders kopen tickets voor groot festival waar 30.000 bezoekers komen

  Ondanks het negatieve reisadvies zien honderden Nederlanders het zitten om deze zomer naar Servië af te reizen voor een groot dancefestival. Het vanuit Amsterdam opererende Ostfest, de Nederlandse promotor en ticketverkoper van Exit Festival, meldt dat tussen de driehonderd en vierhonderd Nederlanders reeds kaarten voor het vierdaagse dancefestival hebben gekocht. ,,Maar we gaan de verkoop niet langer stimuleren”, laat een woordvoerder aan deze nieuwssite weten.