Archiefbeeld: Herna Verhagen, ceo van PostNL en Ronald van de Laar, directeur van Sandd Holding geven een toelichting op de voorgenomen samenvoeging van de postnetwerken van PostNL en Sandd.
Volledig scherm
Archiefbeeld: Herna Verhagen, ceo van PostNL en Ronald van de Laar, directeur van Sandd Holding geven een toelichting op de voorgenomen samenvoeging van de postnetwerken van PostNL en Sandd. © ANP

Toezichthouder ACM blokkeert fusie PostNL en Sandd

De voorgenomen fusie van PostNL en Sandd wordt vooralsnog tegengehouden. Toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) geeft geen toestemming. PostNL en Sandd stappen nu naar het ministerie van Economische Zaken voor toestemming.

 1. Kamerfractie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

  Kamerfrac­tie CDA wil sneller besluit over overname Sandd door PostNL

  Dat de Autoriteit Consument & Markt geen datum kan noemen voor een uitspraak over de fusie tussen de postreuzen Sandd en PostNL is de CDA-fractie in de Tweede Kamer in het verkeerde keelgat geschoten. ACM brengt daardoor bedrijven die opereren in een moeilijke markt in problemen meent het CDA, dat naar aanleiding van berichtgeving in deze krant over de kwestie vragen heeft gesteld aan staatssecretaris Mona Keizer (Economische Zaken & Klimaat).
 1. Schokkende bodycambeelden: zo ging het eraan toe tijdens de rellen in Eindhoven
  Play

  Schokkende bodycam­beel­den: zo ging het eraan toe tijdens de rellen in Eindhoven

 2. Dit stemt de 'gewone' man op straat
  Play

  Dit stemt de 'gewone' man op straat